Spoed

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in orthopedie bij paarden en zijn derhalve geen spoedkliniek. Daardoor kunnen wij ook niet garanderen dat wij altijd 24 op 7 direct ter plaatse kunnen komen. Wij werken met een klein team en wegens drukke werkzaamheden kan het soms voorkomen dat er niet meteen een dierenarts beschikbaar is wanneer u dit wenst. Wij vragen hiervoor uw begrip dat het soms langer kan duren of dat het soms niet lukt.

Echter doen wij ons uiterste best om u van dienst te zijn bij spoed door advies te geven wat te doen. Wij adviseren u om bewust te zijn van de dierenartsen bij u in de buurt zodat u in geval van nood altijd weet welke opties u heeft.

Meer informatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen op telefoonnummer 0575 43 23 00.

Contactgegevens

Paardenpraktijk Oost Nederland
Wagenvoortsdijk 11
7218 MP Almen

Telefoonnummer

KvKnummer

09178852

Openingstijden

U kunt elke werkdag* bij ons terecht tussen 8.00 en 18.00 uur.

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 18.00

* Op nationale feestdagen (nieuwjaar, Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren en Kerstmis) zijn wij gesloten. Voor spoedgevallen zijn wij wel op deze dagen bereikbaar.

Regio

Apeldoorn, Arnhem, Baak, Beekbergen, Borculo, Bronkhorst, Brummen, Deventer, Didam, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Eibergen, Emst, Epe, Groenlo, Goor, Eerbeek, Gaanderen, Hoendelo, Holten, Klarenbeek, Laren, Lichtenvoorde, Lochem, Loenen, Markelo, Raalte, Rheden, Rijsen, Ruurlo, Twello, Toldijk, Vaassen, Varsseveld, Voorst, Vorden, Wehl, Westendorp, Westervoort, Wilp, Zevenaar, Zeddam, Zelhem, Zutphen, Bathmen, , Holten, Lichtenvoorde, Varsseveld, Stokkum, ’s Heerenberg, Haaksbergen, Eibergen, Twello, Gelderland, Nederland