Chirurgie

U kunt bij ons terecht voor kleine chirurgische ingrepen, zoals castratie (rechtstaand of liggend), Wondchirurgie, Gynaecologische chirurgie (dichtzetten), e.a..

Voor het castreren van uw paard kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn. Een castratie kan zowel bij het staande als het liggende paard uitgevoerd worden. Dit kan zowel bij u op stal als op de kliniek gebeuren, op de kliniek zijn de omstandigheden in het algemeen het meest optimaal. Ook kunt u er dan voor kiezen het paard nog enkele dagen te stallen op de kliniek voor de nabehandeling. Houdt u ook bij castratie op locatie rekening met het belang van de nazorg.

Voor ingewikkeldere operaties verwijzen wij u door naar klinieken waarmee wij samenwerken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen op telefoonnummer 0575 43 23 00

Meer informatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen op telefoonnummer 0575 43 23 00.

Contactgegevens

Paardenpraktijk Oost Nederland
Wagenvoortsdijk 11
7218 MP Almen

Telefoonnummer

KvKnummer

09178852

Openingstijden

U kunt elke werkdag* bij ons terecht tussen 8.00 en 18.00 uur.

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 18.00

* Op nationale feestdagen (nieuwjaar, Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren en Kerstmis) zijn wij gesloten. Voor spoedgevallen zijn wij wel op deze dagen bereikbaar.

Regio

Apeldoorn, Arnhem, Baak, Beekbergen, Borculo, Bronkhorst, Brummen, Deventer, Didam, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Eibergen, Emst, Epe, Groenlo, Goor, Eerbeek, Gaanderen, Hoendelo, Holten, Klarenbeek, Laren, Lichtenvoorde, Lochem, Loenen, Markelo, Raalte, Rheden, Rijsen, Ruurlo, Twello, Toldijk, Vaassen, Varsseveld, Voorst, Vorden, Wehl, Westendorp, Westervoort, Wilp, Zevenaar, Zeddam, Zelhem, Zutphen, Bathmen, , Holten, Lichtenvoorde, Varsseveld, Stokkum, ’s Heerenberg, Haaksbergen, Eibergen, Twello, Gelderland, Nederland